maanantai 2. helmikuuta 2015

Tavastian uudet www-sivut

Koulutuskuntayhtymä Tavastia uudisti www-sivunsa 2.2.2015.


Uudet www-sivut siirtyivät uudelle palvelimelle, mutta vanha osoite kyllä säilyi.
www-sivujen osoite on http://www.kktavastia.fi. Koska sivujen uudistamisen yhteydessä käytetty palvelin vaihtui, niin sen aiheuttama nimipalvelumuutos vie oman aikansa eri koneilla. Eiköhän parin päivän päästä pitäisi olla kaikissa koneissa jo tieto uuden palvelimen osoitteesta.

Jos on tallettanut pikakuvakkeeen tai kirjanmerkin vanhasta www-sivuista, niin osoitteen lopussa on ollut saattanut olla /portal. Tällaisen linkin käyttäminen vie kyllä oikeille www-sivuille, mutta antaa siellä sitten ilmoituksen että sisältöä ei löydy. Jos vanhassa linkissä on ollut edessä vielä https, niin saa ennen tätä vielä ilmoituksen virheellisestä varmenteesta (sen voi kyllä hyväksyä). Oman koneen /työpöydän kirjanmerkit ja pikakuvakkeet pitäisi siis päivittää.

Pari hyödyllistä suoraa linkkiä
http://kktavastia.fi/yhteystiedot/
http://kktavastia.fi/ammattiopisto-tavastia/
http://kktavastia.fi/lyseon-lukio/
http://kktavastia.fi/kaurialan-lukio/
http://kktavastia.fi/lammin-lukio/
http://kktavastia.fi/parolan-lukio/
http://kktavastia.fi/vanajaveden-opisto/
http://kktavastia.fi/oppisopimustoimisto/
kktavastia.fi/kuntayhtyma/


www-palvelimen sivujen alareunoista  (alatunnisteesta) löytyy henkilökunnalle, opiskelijoille ja huoltajille suunattuja linkkejä: Moodle, opiskelijaintera, henkilökuntaintra, sähköposti ja linkkejä oppilashallinto-ohjelmien nettisivuille Winhaan ja Wilmaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti