maanantai 17. syyskuuta 2012

iPad-kerho

iPad-kerhon ideana on kokoontua iPadejen ympärille tutustumaan uusiin ominaisuuksiin, käyttötapoihin ja sovelluksiin (appseihin). iPad-kerho antaa myös vertaistukea iLaitteiden käytössä.

iPad-kerho kokoontuu mahdollisuukien mukaan, jolloin käyttäjät voivat esim. esitellä uuden löydöksensä App Storesta tai yhdessä tutustua vaikkapa Apple TV:n käyttöön.

Tähän menessä kerhossa ollaan käyty läpi iPadin lisätarvikkeita, kuten VGA-sovitin, langaton näppäimistö, stylus kynä, digitaalinen-AV-sovitin ja Apple TV.

Yhtenä keskustelunaiheena on ollut Microsoft Officen tiedostojen muokkaaminen. Kerhossa ja foorumeilla on ollut esittellyssä muutamia appseja, kuten Documents To Go Premium ja Office HD ja Cloudon.

iPad-kerhossa on juteltu pilvipalveluista. Tavastialla on käytössä Windows Live tunnukset, jota voi käyttää Skydriven kanssa. Myös Dropbox ja iCloud ovat saaneet osakseen huomiota.

iPad on oiva apu opetuksessa, mutta oikeiden appsien löytäminen voi viedä aikaa. Toivottavasti iPad-kerho antaa tulevaisuudessa uusia työkaluja sen käyttäjille.


-Ella-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti