maanantai 4. helmikuuta 2013

Opiskelijakortti käyttöön

Tavastiassa on otettu käyttöön opiskelijakortti. Markkinointi tekee uuteen ilmeeseen pohjautuvat kortit sekä opiskelijoille että henkilökunnalle omat "opiskelijakortit".

Opiskelijaravintolassa opiskelijat todistavat kortilla oikeutensa maksuttomaan opiskelijalounaaseen. Systeemin käyttöönotossa on ollut hieman haasteita, sillä järjestelmä ei toimi ilman ihmissilmän valvontaa. Mutta eiköhän tähän joku ratkaisu vielä keksitä.

Opiskelijakorttia voi käyttää myös kirjastokorttina I-torilla. Ensimmäisellä kerralla kortti on rekisteröitävä kirjastokortiksi. Sen jälkeen kortti helpotaa asioimista kirjastossa.

Opiskelijakortilla opiskelija voi todistaa henkilöllisyytensä myös palauttaessaaan unohtunutta salasanaansa it-tuessa, kirjastossa ja jatkossa myös H8:n A-rakennuksen infopisteessä.

Henkilökunnan henkilökortit päivitetään myös. Niitä tullaan käyttämään tulostuksessa. Jatkossa tulosteet Xerox-monitoimilaitteille saa ulos näyttämällä laitteella henkilökorttiaan.
Monitoimilaitteiden asennus on vielä kesken. Korttitulostus otetaan käyttöön kun kaikki laitteet on asennettu ja laitteiden käytöstä on ollut koulutusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti